#felvételi – Mértékegység átváltások

Az összes eddigi mértékegység átváltást összegyűjtöttem, így sokkal könnyebb ezt a típusú feladatokat begyakorolni. 

TIPP: hasonlítsd össze a feladatokat, s nézd meg, hogy miben térnek el egymástól. Mert nem egyeznek, s pont ebből szoktak a hibák lenni, mert rutinszerűen oldjátok meg a feladatokat

 

TIPP: a feladatlap úgy lett elkészítve, hogy mellette van egy oszlop, kész felirattal. Ha kész vagy vele, s már le is ellenőrizted, akkor pipáld ki, ez jól megy. Érdemes többször is kinyomtatni, s bizonyos időközönként megoldani, s összehasonlítani a fejlődésedet. Ami egyáltalán nem megy több megoldás után sem, azt az anyagrészt át kell nézned! 

 

Itt tudod letölteni: Központi felvételi -Mértékegység átváltások 2004-2017

 

Ha több segítségre lenne szükség, jelentkezz valamelyik tanfolyamomra: SIKERES KÖZPONTI FELVÉTELI ! vagy FELVÉTELI GYORSTUNING. Mindkettő online, így otthonról lehet készülni a felvételire! 

4 hozzászólás érkezett az alábbi témában: “#felvételi – Mértékegység átváltások

   • Szép jó estét!
    Martonyi Botond vagyok és azért irok hogy a 2022 felvételit 8. osztálynak nem tudja a kérdéseket?
    Kérem írjon vissza ha tud.
    Köszönöm!

    • Szia Botond! A kérdéseket csak a készítők tudják, s mivel a tanárok is aznap nyitják ki a borítékot, amikor írjátok, így ők sem tudnakebben segíteni. De ha készültél rá, akkor nem érhet nagy meglepetés, hisz rengeteg típusfeladat van a orábbi felvéelikből, amiknek a gyakorlásával nagyon szép eredményt lehet elérni! Sok sikert a felvételihez!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.