Matek érettségi edzésterv- 1 hét a vizsgáig

Izgulsz a matek érettségi miatt?

Készítettem számodra egy 8 hetes edzéstervet, aminek a segítségével felkészülhetsz a középszintű matek érettségire. Bár a munka nagyja rád vár, nincs ok a pánikra! Az intenzív edzésterv sem igényel tőled átlagban napi 30-50 percnél többet. A lényeg, hogy időbeosztásodnak és vérmérsékletednek megfelelő tempóban, minél több feladatot csinálj meg. 

Márpedig a tét nagy, hiszen  óriási előnyben leszel másokkal szemben a felsőoktatási helyekért vívott versenyben. 

Vagyis több jó okod is van, hogy belevágj a neked szóló edzéstervbe. 

Nyomtasd ki, és pipáld ki, amivel már kész vagy! 

 

1 hét a vizsgáig

  • Az utolsó héten egy 100%-ban az eddigi tudásod frissen- és szintentartására koncentrálj, már ne kezdj bele új anyagrész átnézésébe!
  • Kezdj el hangolódni a hétfői napra. Akár már elkezdheted összeszedni azokat a dolgokat, amiket magaddal viszel (Ezt érdemes magaddal vinni a matekra
  • TANANYAG: Mostanra már átnéztél minden anyagrészt, így próbálj minden egyes típusra megoldani egy próbafeladatot, hogy rutinszerűen mennek e az anyagok. Koncentrálj azokra, amik használata feltétlenül szükséges az érettségihez, úgymint: másodfokú, szögfüggvények, pitagorasz, stb.) Oldjál meg 45 perces feladatsorokat, hogy növeld az önbizalmadat! 
  • NÉGYJEGYŰ:  Ha még nem tetted meg, akkor forgasd át a négyjegyűt, s jelöld be magadnak a legfontosabb képleteket (amiket el szoktál felejteni, amiket elrontasz) 
  • FELKÉSZÜLÉS: Nézd át azokat a képleteket, amik nincsenek benne a négyjegyűben, írd ki magadnak egy lapra. 
  • SZÁMOLÓGÉP: Ha van rá lehetőséged, szerezz be egy tartalék gépet, nehogy Murphy megvicceljen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.