CANON F-789SGA számológép, szürke

9 300Ft AAM

Elfogyott

Cikkszám: Canon F-789SGA Kategóriák: ,

Leírás

Számold ki könnyedén a bonyolult egyenleteket is az F-789SGA tudományos számológéppel, amely részben újrafelhasznált Canon anyagokból készült, és fejlett funkciók egész sorát kínálja.

Energiatakarékos, hatékony működés

Az F-789SGA számológép praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció kikapcsolja a számológépet, ha 7 percig nem nyomnak meg rajta egy gombot sem, illetve nem használják – ez további energiamegtakarítást jelent. A számológép cserélhető elemmel működik, ezért az élettartama hosszabb, általában négy év – és nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem lemerül.

Csúcskategóriájú tudományos számológép

Az F-789SGA ez első csúcskategóriájú, tankönyvi megjelenítésű kijelzővel rendelkező modell a Canon tudományos termékkínálatában. 605 fejlett funkcióval rendelkezik, többek között 79 beépített állandóval és 172 átváltási képlettel. Az ezüstmetál fedőlap és a vékony váz professzionális megjelenést tükröz. Az LCD kijelző mérete 60 mm × 25 mm. A diákokon kívül remek választás tanárok, mérnökök és egyéb hivatásos felhasználók számára is.

Hasznos memóriafunkciók

A kiegészítő funkciók között 19 memóriahely és 4×4-es mátrix- és egyenletszámítás is szerepel – így ez az egyik leghatékonyabb számológép a piacon. Ezekkel a funkciókkal könnyedén elvégezhetők a bonyolult számítások.

Környezetbarát kivitel

Az F-789SGA számológép újrahasznosított Canon alapanyagokból készült részeket tartalmaz, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez biztosítja az erőforrások maximális kihasználását, és kevesebb hulladék képződik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CANON F-789SGA számológép, szürke” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…