Négyjegyű függvénytáblázatok, összefüggések és adatok

(3 vásárlói értékelés)

2 580Ft AAM

A könyv a régi, az érettségi és a felvételi vizsgákon harminc éve használatos Négyjegyű függvénytáblázatok. Matematikai, fizikai, kémiai összefüggések című kiadvány átdolgozott, kiegészített, adattartalmában felfrissített változata.


A középiskolai matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz és kémia tananyagában megtalálható legfontosabb összefüggéseket és a számítási 
feladatokhoz nélkülözhetetlen adatokat, táblázatokat tartalmazza.

Minden típusú érettségi vizsga követelményeinek megfelel.

4 készleten

Leírás

A négyjegyű függvénytáblázatok,összefüggések és adatok a régi, az érettségi és a felvételi vizsgákon már harminc éve használatos.

Négyjegyű függvénytáblázatok. Matematikai, fizikai, kémiai összefüggések című kiadvány átdolgozott, kiegészített, adattartalmában felfrissített változata.

A középiskolai matematika, informatika, fizika, csillagászat, földrajz és kémia tananyagában megtalálható legfontosabb összefüggéseket és a számítási feladatokhoz nélkülözhetetlen adatokat, táblázatokat tartalmazza.

Minden típusú érettségi vizsga követelményeinek megfelel.

Ez egy legális puska a matek érettségihez! Használd ki jól!

További segítséget itt találsz a használatához:

Mit emelj ki a négyjegyűből

Négyjegyű használatának a gyakorlása

Melyiket válasszam a matek érettségire?  Hiszen 3 féle négyjegyű van forgalomban. 

További információk

Tömeg 0.6 kg
ISBN

9789631977455

Súly

600 gr

Oldalak száma

368

Borító

PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT

Kiadó

NEMZEDÉKEK TUDÁSA TANKÖNYVKIADÓ

Nyelv

magyar

Négyjegyű függvénytáblázatok, összefüggések és adatok termékről 3 értékelés

  1. Tóth Eszter

    A legjobban átlátható, s a legtöbb összefüggést tartalmazó négyjegyű függvénytáblázat! Ajánlom azoknak, akik nincsenek mindig tisztában a képletekkel, mert ebben szinte az összes benne van, amire szükség lehet az érettségin!

  2. Lesták Zsófi

    A négyjegyű függvénytábla használata nem kötelező, ennek ellenére szinte nélkülözhetetlen az érettségin. Középszinten sokan vagyunk úgy, hogy nem tudunk minden képletet fejből, azonban ha rendszeresen használtuk a négyjegyűt a felkészülés során, gyorsan és legálisan puskázhatunk belőle. Ha esetleg egy feladatot sehogysem tudunk elkezdeni, akkor is segítséget nyújthat az elinduláshoz. Fontos azonban, hogy ne a vizsgahelyzetben találkozzunk először vele, hanem barátkozzunk meg a gyakorlás során, így tudunk tájékozódni majd benne.

  3. Törő Lilla

    Egy sikeres érettségihez/dolgozathoz elengedhetetlen. Nagyban megkönnyíti az ember dolgát, ha tudja mit és hol keressen. Mindenképpen tanítani kéne a matekórákon a könyv használatát. Nekem nagyon “jó barátom” lett a gimnáziumi éveim alatt, de még most is rendszeresen előveszem az egyetemen. :)

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…